DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

Fars dag om 8 dagar!

Kategori: Donken Designs .se


Till Lilla pappa- Grönt kort med naturpapper med platta kronblad från riktiga blommor och blad. Guldram kring etiketten. Dubbeldäckare för pappan som reser mycket. Hjärtestickers. Blått sidenband med en tjusig knut.

Success Ladder: Mörkgråbrunt kort med beigeguldglitter i bakgrunden. Inramat med liquid pearls. Text; "success is a ladder that cannot be climbed with your hands in your pockets." Till den framgångsrike pappan med ambitioner om att nå toppen- om han inte redan gjort det.




Grå Metal Blå Pappa. Detaljer i svart fuskskinn, svart spets, rosor, blad i papp, blått glitterlim, nitar, och liquid pearls.
Grön Metal Svart Pappa. Samma som ovan, men grönt och svart.




Till Pappa MC ett och Två. Handmålad motorcykel med 3D effekter i form av glitterlim och liquid pearls. Guld och gula detaljer.



Till Pappa rosor grönt: Tre rosor i olika färger till älskad farsa. Beige naturblomsterpapper. Knuten rosett runt blommorna. Lila metallnät. Litet rosa hjärta i metall.

Till Pappa höst 1:  Farsdag på höstkvisten, text och ram med glitterlim och flytande pärlemo. Turkos och vit blomma med limegrönt metallhjärta.




Till Pappa höst 2:  Farsdag på höstkvisten, text och ram med glitterlim och flytande pärlemo. Orange och ljusgrå blomma med terracottafärgat metallhjärta.
Ett vitt och ett grönt blad.

Till Pappa Lime Ribbon: Limegrönt, med grönt glitterlim och olivgrönt rosettband i siden.



Pappa MC 3: Handmålad motorcykel med upphöjda detaljer som ger 3D effekt. Glitterlim, metallstjärnor och Liquid Pearls.

Pappa segelbåt: Grönt med sticker: "Jag ville köpa din en fin segelbåt... (och insidan:) Så du får detta kortet! Ha en fin fars dag önskar."



Pappa sportbil: Grönt med sticker: "Jag ville köpa din en snygg sportbil... (och insidan:) Så du får detta kortet! Ha en fin fars dag önskar."

Pappa stor bil: Grönt med sticker: "Jag ville köpa din en stor bil... (och insidan:) Så du får detta kortet! Ha en fin fars dag önskar."


Pappa vykort 1 och 2: Orange filtkrusiduller, på antikt vykortspapper. Glitterlim.



Till Far grön ros: Detaljerat till max. Röda kanter. Farsdagkort.
Till pappa grön ros: Många detaljer, och ljusblå droppar.




Till Pappa Svart ros: Väldigt detaljerat, ljusblå droppar. röd kant kring etiketten.
Till Pappa grön ros Turkos. Samma som ovan, men grönt.



Till Pappa svart rosa ros: Samma som ovan.
Pappa MC 4: Liten figur i plast i form av en motorcykel. Svart spets, limegrön bakgrund, dröna metallhjärtan. Skitballt!


Detta är några av farsdagkorten som fortfarande finns kvar nu. Först till kvarn, jag gör inte två likadana..
Jag kan ju försöka dock.

Sista dagen att beställa farsdagkort är på Onsdag, så att jag kan skicka det på Torsdag, så att det kommer fram till dig på Fredag, så att du kan fira pappalille på Söndag.

Kort: 40kr/st
Kuvert: 4 kr/st

Överraskningen släpper jag i nyhetsbrev, på Måndag. Ni som anmäler er till det får alltså värdefull VIP information. Och nej, det är inte att vi ska gifta oss, för det vet ni ju redan nu. Nästa år...

Anmäl dig genom att säga till mig, och kom ihåg att lämna e-postadress.


TÄVLINGAR

Donken Designs hos LifeofJohanna!
Avslutas 6 nov kl 21.00


Donken Designs hos Linda Vims!
avslutas 5 nov kl 20.00
Avslutad!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: