DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

Blomsterfräs, Cybermobil & Slipmuuus!

Kategori: Happyfejs! xDNu är det jäävligt varmt alltså. Fyfan vad GÖTT! :D


Jag tänker inte klaga, jag är väl ganska frusen av mig i vanliga fall faktiskt. Blommor har jag köpt i massor, och planterat på balkongen och utanför ytterdörren här. Blev skitfint! Vi fick inte mitt drömhus av nån jävla anledning som typ att banken inte tyckte om oss. Men vi får fortsätta leta, fortsätta drömma, och framför allt fortsätta att spara.
(Jag sparar till min ANDRA miljon nu, för den första ska jag banne mig vinna.)

Sååååatteeeh, under tiden som vi sparar, var jag väl typ nästan tvungen att köpa en ny mobil. (gamla batterit KNAS!) Ingen svindyr racka-tjofräsare, men iaf en android. Hi-tech som fan, jag som är van att skriva med vanliga mobiltangenter.
Denna är ju touch och har massa bokstäver, till mina feta fingrar. (ja alltså inte feta i den bemärkelsen, men jämfört med sizen på di däringa små tangenterna, så.. )

Blommor och mobil alltså. Och Lasse fixade mig en slip-mouse-mojäng, så jag ska slipa resten av byrån som står i hallen. Den ska målas ljusgrå. Men först slipas. Sen kanske lite fler motiv på, det vet jag inte än.
Sen slipa ner Vincents säng, och måla den vit. Sen slipa tv-bordet, och måla det vitt. Sen kanske slipa köksbordet och lacka det ovanpå, och då också Vincents tripp-trappstol.


Öööh, asså jaaaauuu.. Jag har att göra.

Ensamstående gräsänka är jag ikväll med
, Lasse är på hadderaj med jobbet. SMS'a mig! Kan lova att ni får konstiga ord tillbaka som svar... Feta fingrar o det dära då va.

Pöss i blomsterlandet! (Fi-ffiiiii.. förgätmigej, Fi-ffiiiii...)

Checking in here for two minutes.

Kategori: I-Landsproblem
De däringa nya glasögona tyckte Vincent var för... intakta. Well well, jag får gå till optikern på måndag å se till att de lagar dem. Helst gratis, annars får det fan va. Det är snart semester, vilket innebär en jävla massa utgifter. Vi ska till Öland bland annat. Kostar icke gratis.

Åååå vad hon är positiv, tänker ni. Men nä, det är jag inte direkt.. Inte vad gäller pengar. MEN det skiter vi i nu. Semester ska vara något roligt, och nåt som är lite extra påkostat. Ingen jävvla Thailandsemester i flera månader såklart, nej det är väl liiiite väl överklassbeteende för en vanlig småbarns, tvåbarns familj.

Ooooops, did I step on any toes there? Nä, trodde inte det heller.

Midsommar har varit, och det var riktigt trevligt. Massa god mat och himla gott sällskap! Vincent ville inte somna, så vi fick åka hem tidigare än planerat, men det får man ta. "There's always next year.."

Pöss!

Tunna spröda kex med kladdkaka..

Kategori: Småbarnslivet


Man har väl gått o blitt gammal, helt enkelt.

De man umgicks med förr, sitter kvar i det gamla ungdomslivet. De dricker, festar, super och håller igång levern så mycket som möjligt. Nej inte alla förstås. Detta är kanske lite bara som jag har fått för mig, för övrigt.

Men jag tycker inte det är roligt ens. Inte längre. Vad är det för roligt med att vara bakis, anyways..? Det är mycket roligare att pyssla, inreda, och att skaka loss på "dansgolvet" med Vincent. Han skrattar ju så han kiknar, och jag får håll för jag är så jävla otränad. Och sen brukar vi jagas med, för då kommer monstret och ska kittlas.
Man får vara barn på nytt, istället för tonåring på nytt. (hellre det, för hur kul var puberteten.. egentligen?!)


Jag tycker faktiskt det är roligt med lego också. Det tyckte jag inte när jag var liten.

Jag tycker att det är underbart när Vincent lutar sitt lilla rödhåriga huvud mot min axel, när jag sitter i soffan med Isadora i knät.
Vad jag älskar er två gosungar. Eran pappa går inte av för hackor, han heller. <3