DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

Jag undrar vad Lasse säger när han kommer hem..

Kategori: Lasse min Sambo

Happy New Three! 14 april -08-> 14 april-11.

Kategori: Lasse min Sambo


Idag är den stora dagen. Den okända, ökända, eller välkända, treårsdagen.
Inte Vincents, inte Isadoras, inte ens Shaggys.. Utan våran!
Treårskris, tvåbarnskris, you name it. Men i skrivande stund känner jag mig på topp. Haha! Det trodde ni inte. Inte jag heller. Mohaha. Men det är ju tur när det är på detta hållet, och inte tvärtom. ;)

Grattis Grattis, Lasse.
18 månader av dessa 36 har jag vart på tjocka. Humm..
13 månader hann vi vara tillsammans helt utan barn. (Gravid, men inte förlöst!)
5 månader hann vi vara tillsammans med adresserna på olika håll.
(Fast vi var ju fastklistrade vid varandra jämt ändå..)

34 månader hann vi vara tillsammans
före vi var tvåbarnsföräldrar.

Jao, där har ni lite siffror
, som kanske kan vara lite intressanta åtminstone.

Grattis till oss! Nu blire skumpa och rosenblad. (hahaha ja drömma går ju.)


ps. Räknaren uppe under headern, är sen dagen vi träffades första gången. dvs 5 april-08.

Bilder kommer sen.

Kategori: Kalas

I fredags var vi på inflyttningskalas hos Ida och Wille. De har numera en tvåvåningslägenhet, i ett hus. :D Skitfin var den, och maten var supergod. Vincent mumsade vitlökssås som aldrig förr. Och Ida sprang runt och jagade honom för att torka fingrarna, när han sprang iväg. Snällt av henne, så fick ju vi äta. Isadora skrek massa under middagen så Lasse och jag fick turas om att ta henne. De (Isa o Wille) fick ingenting, för det hann jag inte.. Skulle ju gett kort och blomma åtminstone. Men de får en tavla sen, som jag ska måla av de två på. :D

Det gör vi gärna om, kanske helst utan barnen nästa gång, så att man kan stanna lite längre och barnen får sova i rätt tid. Blir rätt lätt gnälligt annars..

Klassåterträffen ja. Det var roligt att träffa skåningarna igen! De som inte gick i vår klass. I övrigt var alla desamma som när vi gick där. Utom möjligen några, som blivit lite vuxna. Det var lite ledsamt. Men senare på kvällen gick vi ut på krogen, jag och kusin vitamin. Vi skulle gått ner på Terraza, men det kostade massa och jag skulle hem kl 12, så det kändes onödigt. Lasse hämtade mig. Före dess var jag på en hemmafest, en kompis som blivit sambo och firade detta. Ingen present fick hon, men hon verkade bli glad (och chockad!) ändå. Hemmafest.. Jaaa, det var nästan tre år sen jag var på en sån. Förr i världen var jag ju en tjohej festa varje helg- kind of gal. Kan man ju säga att jag lagt av med... ^^

Jag mår hit och dit, kan man väl säga. Stressigt just nu. Hinner inte så mycket alls, men många krav utifrån. Och ingenting tillbaka. Men som jag skrev i förra inlägget- snart är det ju sommar. Jag blir så himla glad av solen, faktiskt. Och att Isadora utvecklas som fan nu. Hon ler! Och jollrar! Man smälter som en läskeblask i tutanchamon. (öh?) Och Vincent blir så glad när man kittlas och jagas, och myser o läser böcker. Vi har börjat gå ut mer nu också, satt inne jättemycket förr. Men nu är det ju roligare, när det inte är så kallt. :)

Pöss Lovers!

Soldyrkaren.

Kategori: Småbarnslivet

Nån artikel Lasse hittade på text TV var att de som föder barn på våren och sommaren, har mindre risk att drabbas av depression, än de som föder under vinterhalvåret. Det var nån ny undersökning. Jag är inte direkt förvånad. Man mår bättre i allmänhet, på våren och sommaren. Det är på våren man blir kär och galen, så jag längtar till våren.

Jag längtar till att man slipper vinterkläder på 3 personer före man kan gå ut. Jag längtar till semestern, då man kan få en gnutta avlastning. Jag längtar tills vi har hus, så man kan gå ut i trädgården utan att bli överkörd eller klagad på av sura grannar.

Ögonfel-tankar.

Kategori: AnnonsJ
ag har haft glasögon sen jag var 2 år gammal. Det är alltså i 22 år nu.. Man har ju plöjt sig förbi en hel del lösningar, operationer, glasögon, kostnader, försäkringar, undersökningar, åka till Växjö för kontroller..
Jag har ju haft en tanke på ögonlaseroperation. Men.. Det känns för riskabelt. Smakar det så kostar det, och OM det skulle gå fel någonstans, vad som helst, så går det ju aldrig någonsin att få bättre syn. Jag hoppades ju LÄNGE, och hoppas fortfarande, att en vacker dag ska jag se bättre (ut? haha) än vad jag gör och har gjort.

När jag senast var på en synkontroll för linser, så frågade jag om min syn kommer bli bättre ju äldre jag blir. Han sa i princip att det är fullständigt omöjligt. Synen blir sämre ju äldre man blir, oavsett om man är närsynt eller långsynt..

Men jag är ju jätte-närsynt! Borde ju bli bra nångång då, eftersom äldre människor håller böcker och tidningar en eller två meter från ögonen. Om min syn blir "sämre" på det hållet.. så borde det ju bli bra nånstans där på mitten?

Kärlek till 3 årsdagen.

Kategori: Lasse min Sambo

<- klickbara bilder.
Jag 2 veckor före vi träffades.
Lasse, 1 månad efter vi träffats.


Inte konstigt att vi har så fina barn! <3

***

No Fat girls,
babe.

De tre små vackra orden. En natt i april var det plötsligt vi, och inte fan trodde jag det då. Att detta är killen jag ska bilda familj med. Killen på krogen som hette Lasse (!!- som 40åringar annars heter!) och hade en piercingring i läppen och musklig kropp som från skyarna. Han såg riktigt ut som en bad boy, det ska ni veta! (I hate myself for not photographing 5 april 2008)

Efter att vi hade spenderat varje dag och natt tillsammans i några veckor, tittade vi på en tecknad serie för vuxna. Riktigt rolig, haha. En scen så säger prinsessan till superhjälten att han ska säga tre små fina ord. Eller hur det var. Men hon får iallafall panik och drar, och han säger för sig själv då: No. Fat. Girls..
Och eftersom man då tror att han skulle sagt jag älskar dig, så betyder det just det, för mig och Lasse. (hahhaha fyfan vad kul om man står där vid altaret sen med hela våra släkter o vänner o barnen och allt och förklarar för varann på engelska att vi inte vill ha feta brudar..)

När vi träffades kom vi båda fram till att vi inte ska gifta oss nånsin. Vi är båda två skilsmässobarn, så vi vet alltså hur det där fungerar. Man älskar varann ett tag, sen är det tack och hej, nästa grej.

<-Jag och Lasse, osminkade versionen.

Men sen efter nåt år, konstaterade vi nåt annat, motsatsen. Därför förlovade vi oss förrförra året. Nu är det 3 dagar kvar, tills dess att 3-årsdagen kommer. Det var ett jävla tjat om denna förbannade 3-årskris.
Jag skiter i allt, men jag kan högt tydligt och ärligt säga med tårar i ögonen:

Jag Älskar Dig, Lasse.