DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

Nyhetsbrev Höst/ September 2012 Donken Designs

Kategori: Donken Designs .se

 

Back to Nature


 

Efter en lång dag i skogen med
tjugo liter svamp,
trettio liter blåbär och lingon,
och några liter hallon...kanske man vill koppla av i sin alldeles för sköna soffa med en kopp varm dryck och njuta av stearinljusens sken.

 

Primitivt kan tyckas, då våra förfäder gjorde samma sak året om i sina grottor.

 

...men visst är det väldigt mysigt.


 

Ljuslyktor och ljusstakar i lera och glas, är det som gäller nu. Dörrkransar med yviga stora blad, är på ingång.
Även nya svarta och beige tygväskor håller på att födas.


 

I oktober kommer vi att åka till Dalarna för en visning, i November är det Värnamo och däremellan åker vi till Klevshult. 


Ni som vill bjuda hem fem eller fler vänner på fika och inredningssnack, kontakta oss! Man behöver inte köpa någonting. Inspirationen är gratis.

 

Välkommen in!

www.donkendesigns.se

Trallalallalej tjohej.

Kategori: Kalas

Doa kräktes på dagis i fredags. Jag gick o hämtade henne, och fröknarna tyckte att Vince verkade hängig också så jag tog med båda hem.
Sen var det kalajs här hemma på kvällen. Woop Woop! Haha... Ja det var roligt.

Lördag morgon inte lika rolig. Det värsta var ju att både jag och Lasse blev febriga på eftermiddagen, sov massa, och kräktes en jävvla massa.

Magsjuka, bakis, feber, huvudvärk, magont... Kunde inte äta nåt. Bara sova. Och dricka massa kallt vatten.
Barnen verkar OK nu iaf, men jag och gubben är fortfarande helt väck.

Fast en bra sak är ju att mitt knä har blivit glatt igen och jag kan böja det. Haft nån spärr-aj-aj i knät hela veckan.

Försökte dammsuga lite förut och plocka massa, men fan, allt går så långsamt och jag vet knappt vad jag heter. Whoooossss.... Och jag vet inte var min mobil är nånstans. Min nya mobil. Fuck.

Måla Måla, Kisse, Appar.

Kategori: InredningJag har kommit fram till att om vi inte nu kan flytta nån jävla gång, så kan man ju inreda här hemma med det vi har
. Har ju varit ute hos Macco och målat om lister och fönster där, vilket får mig att vilja måla våra fula dassiga slitna mörkfuru-färgade golvlister härhemma.
JA, vita alltså.

Sen kom jag på en annan grej, med garderoberna. Men det får vi se sen.

Plus att hallbyrån ska målas om. Ja, igen.
Projektet jag gjorde förra året med andra ord.

Och den ska även få ett lyft med nya beslag, lister, och inslag av silver och lite dusky-touches av gammalt men dyrt och antikt med liv. Den ÄR gammal som gatan från -80talet nångång, men den ska få nåra hundra år till i utseendet. Som en gammal bag-in-box, eller så.

Så nu NU ska jag åtminstone leta ny lya. Annars blir det att måla köksväggarna vita igen där kaffebryggaren står. Ja eller nåt. Måste göra NÅT åt detta böset!

Ah just det, Lasse fick en kattunge som är svart, 15 veckor gammal, och heter Tics. Vincent döpte om den till Kicks. En hane. Lasse blev glad, det trodde jag inte. Så nu har Shaggy en svart kompis!

OCH: NU har jag en ny telefon, med appar och internet, så nu kan man nå mig igen! Woop Woop!

Butiken är välfylld som vanligt och ni vet om att ni alltid är välkomna in dit. Gratis cyberkaffe, etc etc. http://www.donkendesigns.se