DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

Som att köra direkt vänster i en rondell.

Kategori: Aggro-Donken

Påbjuden gång- och cykelbana

Märket anger gemensam bana för gående och cyklande. De som ska använda gångbanor eller cykelbanor ska använda den och andra trafikanter får ej köra här om inget mer anges.Lånat från: Vagmarken.se
Var och HUR får man göra ett Civilarresterande?
Kan jag som privatperson knacka på rutan på de jävla själlösa idioterna som tror att de får köra fritt på en såndan här gång/cykelbana utanför mina barns dagis? Tycker de själva att det är OK? Hur tänker de? Jag vill veta, och jag vill bötfälla dem SÅ HÅRT, alternativt + dra in körkortet.

Sen att de dessutom viftar åt MIG OCH MINA BARN att flytta på oss, vi som går med barnvagn. Där man ska/får GÅ. Inte köra personbil.

Jag förstår att hyresvärden och servicebussar för äldre folk kan köra på dessa vägar. För det får de. Flytt transporter och sjuktransporter får köra överallt här. Det är OK.

Men jävla förbannade poack som tror de äger världen i sin fula  bil utanför mitt dagis, de ska fan veta hut.
Nu har jag kollat upp vad som gäller. (se skylt och beskrivning ovan)
DE FÅR INTE!

Nästa gång... Då jävlar ska jag ta ert reg nr. Ni ska fan inte köra bil utanför mina barns dagis. Far åt helvete med er.

Busy bysy!

Kategori: Donken Designs .se

Denna veckan är det fullt upp på jobbet.

Barnen är på dagis, och jag är här. Har sökt ett extrajobb som nattreceptionist, som jag innerligt hoppas att jag får, då jag tycker det verkar vara ett utmärkt perfekt jobb för mig. Nattugglan själv här.

Filosofi: Sova kan man göra en annan gång.

På lördag ska jag åka till AKY för en demo, jag ska prata om mitt företag, produkterna, visa upp, och ta beställningar via webbutiken.

http://donkendesigns.seNu har jag fått in nya produkter, massor med härliga TRENDIGA rainbowfärger. Ägg överallt, påsken är snart här!

På torsdsag nästa vecka har jag en demo till, denna gången i Värnamo.
I slutet av denna månaden har jag ytterligare en i Gävle!

Jag är en berest ung dam, och jag tackar SJ för att de finns.Ja, och så har jag klippt snelugg.


Tack för att ni finns kvar därute trots bloggslöandet från min sida!När inte 140 tecken räcker.

Kategori: Småbarnslivet

Han kan gå på toaletten själv. Han vet hur man gör, både nr 1 & 2. Men de där olyckorna tycks hända ändå. Han springer runt utan kläder precis jämt. Så ja, båda olyckor samtidigt på köksgolvet. Jag så till han o springa på dass och det gjorde han. Städade upp i köket, och tvättade hans händer, torkade av toastolen o allt. När han var klar där fick jag duscha hela honom och städa golv toa å badkar igen. Ja sen har han dragit ut alla grejer från både mitt och Lasses nattduksbord, tryckt ut all voltaren gel på golvet. Doa lekte då med foton, min gamla freestyle, tofsar och allt. Sen drog han ner alla täcken kuddar å överkast på golvet från vår säng. Under tiden jag skällde på Vincent för socker på köksgolvet sen, så passade Doa på att hälla ut mitt kaffe på tvrumsbordet. Sen när jag satt med ny lampskärmstillverkning, kissade han på golvet. På tvbordsmattan. Genom fillingarna. Sen var det tusen saker till däremellan, sen hällde han ut ALL mjölk ur nyöppnat paket på köksbordet å golv. Lasse kom hem med godis, mjölk och en grön planta som jag länge velat Ha. Utan att han ens visste vad som hänt hemma. Barnen gör mig fattig och trött. Jag älskar er ändå bara så ni vet. Men skit på dass och drick mjölken, tack på förhand. Pöss!