DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

De där pojkarna kommer imorron.

Kategori: Aggro-Donken


Januari i år.


Vet inte om jag har nåra läsare kvar sen FÖRRA året, då gubbar på taket var här?
Vi hade byggnadsställningar runtom HELA huset, och det var snö och is-vallar överallt, och man kunde inte komma ut, upprätt. Huka sig, och fälla ner suffletten på barnvagnen, för inte ens den kom under. Förra året var ett helvete både med väder, och hyresvärd!

De skulle byta taket före jul, fick vi då hem en lapp om. De satte upp ställningarna nångång i december, och en bra bit in i 2010 höll de på fortfarande varje dag.

De väckte mig varje satans morron med att skotta snö ovanför mig. Varje morron klockan 07. När jag var föräldraledig!!! Med en snäll onge som sov till 9!
Nåväl, de skottade snö varje morron. Och sen skulle de ju byta taket också. OCH VARJE NATT HADE DET KOMMIT NY SNÖ. Och de klampade. Och kastade ner snö på vår balkong, jävla fanskapen.
OCH de stod PÅ vår balkong också ibland! Jag gillar min personliga värld, och jag hatar att folk kan se in i lägehnheten så lyckan var ju total när jag såg en jävvla orange gubbe på vår balkong på stege...

Jaja, till saken- Imorron kommer säkert dedär 2 småpjkarna hit kl 07 och börjar borra i vår elcentral. Som dessutom är barnsäkrad = eltejpad.

Ska man vara fullt PÅKLÄDD kl 07? Jag som knappt kan få på mig byxorna längre.
Suck.


Med min vanliga tur så kommer de att komma vid 7, för det är då de börjar jobba.
Jag skiter i vilket. Fuck that. De får komma när JAG har tid för dem att komma hit.
Folk, att inte ringa före. Jävla sätt. Suck.


******************************************************************************************


Är du med o tävlar om en julklapp till barnen/barnet/farmor/mormor/mostern som alltid spiller? Jag lottar ut en skitsöt haklapp från populära SPUNKIS.se i en tävling. Men du får skynda dig, för den avslutas redan nu på söndag så den kan komma före jul.
Klicka HÄR för att komma direeekt till tävlingen.

Kommentarer

 • Linda - En Vimsig Mamma säger:

  ja fyfan dom där ska alltid klampa in när det minst passar. hoppas dom inte stör er imån..men om han ändå ska till dagis imån så kan du sova NU och fixa julkorten på förmiddagen! =)kram

  2010-12-16 | 00:02:22
  Bloggadress: http://holen666.blogg.se/
 • Anonym säger:

  Hahahaha, ja det kommer jag faktiskt ihåg. Brukar förknippa det programmet med dom bullarna och jag och min brorsa brukade göra såna tävlingar. Vad var det programmet hette? :S

  Nu är det verkligen inte långt kvar tills den lille kommer va?

  2010-12-16 | 02:34:45
  Bloggadress: http://tvminnen.blogg.se/
 • I väntan på Liten - Gravid i vecka 37 säger:

  Hahah ja, ungefär sånna viktiga saker ;D

  2010-12-16 | 05:35:47
  Bloggadress: http://madeleines.se
 • JD | - 28 kg! säger:

  jag läste inte din blogg förra året, katastrof :( hur har jag lyckats överleva? det är frågan det!  tack :D kände att de behövdes en ny header ;)

  2010-12-16 | 06:52:22
  Bloggadress: http://josdil.blogg.se/
 • Linda säger:

  Jag tycker att dom kan kolla om dom vet att man är hemma. Som du då är. Då kan man ta hos någon som inte är hemma så tidigt tycker jag!

  2010-12-16 | 08:12:22
  Bloggadress: http://www.linda.mustica.se
 • smyckestokig säger:

  Fynda fina personliga julklappar hos mig ! säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruinerad  mvh malin  http://smyckestokig.blogg.se/

  2010-12-16 | 08:27:51
  Bloggadress: http://smyckestokig.blogg.se/
 • Tigerhonan säger:

  Tack så mycket :)

  2010-12-16 | 08:55:19
  Bloggadress: http://www.tigerhonan.net
 • Johanna säger:

  nej jag är inte det. de barn jag känner är så stora att de ingen haklapp behöver :)

  2010-12-16 | 08:56:36
  Bloggadress: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här: