DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

Emotional rollercoaster.

Kategori: Vincent

Vincent tuggade på fåret shauns mule, så att den lät BÄÄÄ BÄÄÄ, och samtidigt drog han ut den där svansen, så att hela fåret vibrerade. Jag tyckte det var adorable, och fnissade, och Lasse frågade mig om jag skulle börja gråta, för det såg ut som det. Jag talade om att skratt och gråt har en jävligt tunn gräns i mina känslor just nu.
Han såg det, ja.
Det var så illa att jag fick bryta loss blicken, och stirra ner i min avocado med räkröra, för att inte faktiskt fälla en tår. Och jag sa: "mm."

Vi åt fredagsmys sen trots allt, blev alltså avocado med räkröra, och sen fläskfilé i bacon, med klyftpotatis och brunsås. Och sallad. Till efterrätt, blev det lösgodis, coca cola och gb-glass med fruktsallad.
Jag var så mätt att jag sprack när Anders Bagge åkte ur Lets Dance. Nej, dåligt ordval i detta tillstånd.

Rybak är iallafall fortfarande kvar, min lille norske gutt. Men så blek han är, lillpojken!

Det kom lite värkar sen efter lets dance med. Med sammandragningar och ont aj aj och allt det där. Just när jag sms'at halva sverige att det var så, så försvann de ju. Bra att veta, vill jag inte ha dem, så bara skriver jag att vi ska nog åka in till bb snart. Ha haa haaaa. (bittert ironiskt skratt)

Pöss

Kommentarer

 • Linda aka Tokmorsan säger:

  Det är snart över vännen!

  2011-01-29 | 10:59:48
  Bloggadress: http://tokmorsangbg.devote.se/
 • Ellinor säger:

  PUSH! Det är den 29:e ;)  Kramen

  2011-01-29 | 12:37:43
  Bloggadress: http://sommarmamma.blogspot.com/
 • I AM BAAM - Göteborg Edition säger:

  Våfflis verkar onekligen vara väldigt envis eller ja, h*n kanske har besluts ångest. "Näe, nu tror jag att jag vill ut" 5 minuter senare "Guuuuuud jag orkar inte, tar det imorgon i stället!" xD  svar: Hon är Rickys kusin. Jag själv har ju aldrig träffat henne.. men jag fasar pyttelite för det mötet om man säger så. För nu har hon ju verkligen blivit min favoritförfattare och tror att jag skulle bli lite starstrucked av att träffa henne. Se henne som min favoritförfattare istället för Rickys kusin som hon nu är.  Ja hahah du har verkligen rätt. Man börjar ju undra ibland ;) Jo hahh jag minns att du drömde om mig ;) hur ska jag kunna glömma det? Mahaha! :)

  Oooh, Mr Depp är ju inte helt fel att drömma om. Nomnomnom! :D  PUSSPUSS

  2011-01-29 | 14:03:43
  Bloggadress: http://iambaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här: