DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

Sjukt i Huset här.

Kategori:

Lasse steg upp halv 4 i natt, när jag låg o läste. Han kunde inte somna om så han steg upp o diskade och snörvlade och hostade om vartannat.
Glad blev jag för han diskade...  Ett halvt diskberg mindre nu.

Han är så fruuuktansvärt sjuk. Ni vet när killar är sjuka, så jämför de det ju med att föda barn.. Som på den reklamen för förlänge sen.
Nu vet jag ju hur det ÄR att föda barn så jag demolerar den teorin, tamigfan. Men han är dååålig som fan iaf.

Han kom hem från jobbet lite innan 16 idag.
Jag blev förvånad att han ens gick dit.. Jag sa i morse attt han skulle ta på sig polotröja och hela faderutten, men se där hade Lasse en gräns.. Inge polotröja på honom, inte.
Halsduk osv blev det.

Nyss gav jag honom 2 alvedon som han bad om och ett glas vatten, handcreme som han bad om, snus som han bad om, jag satte på TV'n åt honom och gav han tv-dosan som han bad om, dessutom gjorde jag citronte med en vicks blå i, som han inte bad om men fick ändå för jag är gullig och snäll.

Fick en kommentar av en Sandra idag med, och tänkte först att VAFAN, en jävla attack-stalker. Men det var inte samma, detta var en som jag skrivit till igår... Skönt de.
Päck och otyg vill jag inte ha här.

Den dummingen som skrev dedär ni vet, henne/honom kollade vi upp IP-adressen till, och jag anmälde på blogg.se.
No more sånt, plis.


Lasse är sjuk o tittar på FamilyGuy.
Jag är sjuk och snörvlar och bloggar. Vincent är inte så sjuk längre, och han skriker och leker och har sig och drar i mina kläder, från sin gå-stol.

Over for nauw, nu ska jag kolla mina pooolers blogs.

Bai

DONKEN

Kommentarer


Kommentera inlägget här: