DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

Skafferirensning och tvätt, o så lite practical jokes..

Kategori:

Hej hej hallå!

Jag hällde salt i Lasses kaffe idag, det var så lite kaffe kvar ändå. Han dricker svart kaffe.
Han brukar alltid bara dricka lite, o sen lämnar han muggen nånstans, så det kallnar o han tar nytt.

Det var därför jag gjorde det, för attt jävlas, helt enkelt.
Så kunde jag givetvis inte hålla masken, jag är en verkligen KASS lögnare, så satt ju där och fnissade som fan.

Han tjatade på mig i kanske 15 min om varför, och jag sa bara hela tiden att det är inget, men att han skulle hälla upp kaffe till mig, med mjölk.
Tillslut gjorde han det, med löfte om att jag DÅ skulle säga vad det var..

Jag sa "ja, jag ska säga det."
Så han tjatade lite till, om att nu lovade jag ju å säga vad det var..
Å jag sa: "men drick upp ditt kaffe nu då!"
Så drack han..

HAHA!
"...va fan har du gjort med detta?" frågade han. Och jag skrattade ännu mer... Sen började han smida hämndplaner, det såg man på lyset i ögona på han.

Sen skulle vi äta, och då när jag kom tillbaka från dass eller nåt, så smakade jag försiktigt min saft, och ja, det var ju NÅT lurt med den, men jag kunde fan inte komma på vad det var han hade hällt i.
Han hade hällt i rödbets-jox i den. Haha.. :P Det var ju inte så farligt iaf ;)

Sicken jävel. xD

Det är jävligt skönt att han kan behålla lugnet, för hade han vart på dåligt humör, och fått salt i kaffet.. ja jisses. haha :)

Jag har idag ÄNTLIGEN rensat och städat skafferiet. Lasse började, med att hälla över socker och havregryn i två tomma moduletter. (för er oerfarna: det är TW bunkar som man kan ha i skafferit hur många som helst)
Jag fortsatte då, hylla för hylla, tog ut, rensade om, torkade, hällde över, bytte ut, slängde förpackningar, osv, m.m, etc.

Resultatet blev detta:


Det kanske ser lite plottrigt ut som helbild, men se hur det speglas i hyllplanen. Jag behöver dock många fler moduletter, för allt mjöl ska få plats. :P
Jag vill inte ha mjölbaggar eller va fan de heter, i mitt skåp! :/

De vita hyllplanen som är extra, om du ser noga på bilden, de är tamigfan helt otroligt bra. Man når ju allt, och kan utnyttja hela skafferit. Har ju ett ganska djupt skafferi.



Det kanske är en bättre bild. Jag satte etiketter på massor av grejerna med, så man inte tar fel på potatismjöl och florsocker, osv.

Ja, jag blev mycket nöjd med resultatet. Vi ordnade om en hel del i de andra skåpen med, tog ut all onödig skit som aldrig används, utan bara tar plats.
Det har jag inga bilder på, så det får ni bara gissa er till. :P

Å så ikväll har vi tvättat med, och jag har hängt upp. Lasse tog sängkläderna med och tvättade, så nu då fick jag ju hjälpa till att bädda om, och det blev så fiiiint... Limegrönt på ena sidan av täcket, svart på andra. Så ni kan ju gissa... Lasses är svart o mitt är grönt. :P



Lägenheten blir så liiiten när man tvättat. Hela Vincents rum, och en jävla massa dörrar till lakan och påslakan och skit på galgar. :P

Vi köpte ju enn hylla igår på ikea, det sa jag ju i förra inlägget. Jag vill visa hur den ser ut.
Den står i Vince's rum med, och det ska vi med städa ut och rensa lite till, eftersom det är såå mycket som ska ut i förrådet.
Stolen där, om ni ser på lilla bilden längst bak.. en svart skinn-datastol. den ska UT, för den gör ingen nytta där just nu.
Letade ju bläckfiskar på ikea, men det fanns i jönköping. Blir dit nästa gång, och köpa en stor billy-hylla med. Tycker jag. Eller en Expedit-hylla, som Lasse tycker. Vi får väl seeee... (vilket betyder: jag bestämmer, och får jag inte som jag vill så lägger jag mig ner i affärn o skriker högt.)
Han hade dock en bra poäng i att Vincent behöver lådor till sina leksaker senare. Som man kan ha i en sån hylla han tycker. Ja, vi får se.

Här är den lille saken vi köpte.



Inredd med katt och hela köret. :)
På fotona från vänster:  Jag och pappa, Lasse och Gotte, Jag och pappa, Skäggis.
Nu har man ju en slags DVD hylla iaf, istället för att de travas på hög och blir ett faaarligt ostadigt torn.

Jao det var väl allt för mig idag, tror jag bestämt.

Imorn blir det att jobba lite, sen ut på stan i Värnamo och göra enkätfrågor, och sen hem för o sova massa. Eller nåt sånt. Mina planer blir alltid ändrade i sista sekunden, jag FATTAR inte det.

Min ursäkt brukar landa i att jag inte ooooorkaaaar..... Men nu måste jag ju så fan får ta mig i kragenn. Macco får väl komma hit med. Snälla?

Puss.
Out.
rosa håret.

DONKEN


ps. Vincents Aktivitetstavla.


pling-plong-tjoff.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: