DONKEN

En Flum brud i tuppkamsförpackning. Glimt i glasögonen, och stort hjärta för familjen och alla andra. Skriver om saker som gör mig pissed, och saker som jag avgudar litegrann.

Varit Värsta DUKTIG idag. Ätit också!

Kategori:

Vi fick ett helt nytt kylskåp!
De tog bort grejerna som låg i överskåpet, och de tog bort sakerna som låg ovanpå. Sen tog de hela kyl/frysen och bar ut. Med all mat i frysen kvar......

Haha!

Det var ju bara själva kylen som var sönder, frysen var ju hel, så den använde vi ju fortfarande. Lasse fick gå ner sen och hämta in det igen.

Nytt vitt blankt och fint kylskåp, med glashyllor och en fiinfin frys med riktiga lådor. :D
Skulle vilja ha en ny fläkt till spisen därovanför nu med, sen har vi ett mycket vackert kök.
Ja, den fläkten är ju ditsatt av nån jävla amatör för 100 år sen, med ALUMINIUMfolie, men den ramlar ju ner titt som tätt ändå.
Själva fläktskyddet alltså.

Men vi fick ett nytt kylskåp och jag hoppas jävlar i att, att vi inte får betala det på nästa hyresavi... De sa inget om det så.

Kanske inte världens roligaste bild, det är ju bara ett kylskåp, och det är inget speciellt med det förutom att det är nytt och fungerar. Vitt kylskåp.

Skulle vara ballt med ett svart... *drömmer*

Jag har lagat mat idag, JÄVLAR I ATT!!
Det blev potatis, fläsk och purjolöksås. Skulel göra löksås men jag hittade en purjo så det fick bli så. Vi har vanlig lök också men.. Nu babblar jag.

Jag var så jävla vrålhungrig men tänkte göra bildbevis på att jag ätit idag, så here it goes:


...och lingonsylt, grönsallad och bravo-juice. :)
gissa hur många TW bunkar som är med på bilden, ey? :P haha.


Jag åt upp det i ett nafs och Vincent satt och tittade på. Han fick äta före mig..
Han fick sitta och prassla med (och tugga på) sin bok, som jag hängt i hans stol.

Jag rensade och vek in all tvätt som var i Vince's rum.. Jag fick en idé när jag satt på dass.
Alla bra idéer kommer antingen när man ska somna, eller när man är på dass.

Så för att execute my idea, var jag tvungen att rensa ut allt från Vince's rum.

I denna hörnan kunde jag inte göra så mycket mer än såhär, det som är på lille vagnen där till höööger, ska in i ett barnlåst-säkert- under-handfatet-skåp som vi ska inhandla senare när vi får råd. På Ikea, där finns sånt.

Två av blommorna på hyllan flyttade jag sen, så det blev mer luftigt där ändå.
Den som har mörkblå kruka, och den bredvid som har ljusgrön kruka. (de som är till vänster om de 2 svarta..)


(Gud vad jag vill ha ett kontor, där man kan ha datorn, en hörna för blomplantering, en hörna för måleriandet, en hörna för symaskin och stickning.)
Vill ha ett hus.

Jag rensade min TW hylla med, och tog bort svarta sopsäcken som är full med kläder jag inte vill ha, jag måste fan snart bli av med dem. Jag blir tokig. Jag vill inte ha dem mer.
FRIVILLIG?

Mamma får kolla i den, och sen på söndag kommer det ju hit massa folk, de får med stirra på't. Och ta med sig hem.


Först tyckte jag att det var städat såhär... Men det ser inte så jävla tjusigt ut, eller hur? Blir galen på att jag inte vet var man ska göra av allt.

Flyttade dedär lådorna, ut till hallen och till andra hyllan på golvet.. Satte ut barnvagnen i hallen. Satte påsarna bredvid hyllan, i ett hålrum till vänster, mot fönstret där. Flyttade ut kläder och stickning till hall resp. soffan.
Satte blommor på allt dedär.

Ska ställa tvättställningarna mot väggen någon annanstans där de syns mindre.


Denna väggdekorations-tjosanhoosan köpte jag i Ullared, Elin kan bekräfta att jag stod o tuggade fradga när jag såg den. Folk stirrade faktiskt på mig...
Satte upp den på baksidan av dörren iallafall. Vince blev inte rädd för den, han krafsade lite på den när jag visade honom förut. :)
Är ju spegelblank, så det blir fiiint reflexgrejs, på väggen. Ser du? Den har lite bubblor i skallen, men men. Petnoga inte.


Jag baxade in hela jävla skötbordet in dit. Enda problemet med att ha den därinne i hans rum, är ju otillgången till vatten.
Men man hör, och känner lukten när han skiter, så man får hämta i en plastbunke före man byter.

Jag satte alla hans kläder i den röda stora lådan, och i de två små gröna. Som står bredvid.
Så tog bort den limegröna häng-grejen som var i badrummet där alla hans kläder var, där de inte ens fick plats alla samtidigt.

Ska försöka införskaffa en lampa, antingen en såndär boll med limegrönt tryck från ikea, (den du visade på MMS, Jonna) eller en sån där med lysande fot och skärm, i limegrönt eller nåt, från ikea. Vi får se vad det blir, billigast får avgöra. Ska ställa den eller dem, på byrån iallafall. Finns uttag där vid.

Badrummet blev skitstort. Fattar inte att vi ens hade det så förut..
Enorm skillnad.

Tog dän handdukarna och slängde i tvätten, och flyttade på vågen och satte blomman längre in. Söker efetr Grön badrumsmatta. Hittar ingen som skulle passa bra..
Gillar inte att vi har blått golv. Inte passar.


Jag flyttade och ändrade lite blommor med, efetr detta kortet togs, emn i stort sett så ser det ut så här nu. :)

Ciaoou.

DONKEN

Kommentarer


Kommentera inlägget här: